Puolentoista vuoden Matkalle Meripohjolassa lähti suoraan Kalajoelta 100-vuotisjuhlista joukko kirjoittamaan matkailun uutta kertomusta. Se on kertomus vetovoimasta, joka näkyy kauas. Se on kertomus luottamuksesta ja luovuudesta. Se on kertomus menestyksekkäästä yhdessä rakentamisesta. Se saa matkailijat tulemaan, viihtymään ja viipymään.

keskiviikko 5. syyskuuta 2012

TKT Meripohjola on the Road

Meripohjola on the Road

Kokkolan matkailun Mari Keiski
Suomen matkailutunnettuus maailmalla ei ole kovin hyvä. Suomesta tunnetaan Helsinki ja Lappi - välimaasto on aika lailla tyhjää. Meidän ei kannata yrittää pienillä alueilla - rakennetaan tästä yksi yhtenäinen alue tuohon väliin.

Rakennamme kiertuekonseptin, perusviestit kokeilun muutamissa kohteissa
- Meripohjolan omalla alueella
- Suomessa kaikilla alueilla
- Tukholmasta maitse Pietarsaaren rajalle
- Pietarin alueelle
- Keski-Euroopassa

Mystinen, henkinen, turvallinen, luontomatkailu, erämaat, kalastus, clamour camping.

Toteutus eriskummallisella tavalla, viestinnässä myös jatkuva tarinan kertominen matkasta - vuorovaikuttenen viestintä.

1 kommentti:

  1. Vietin juuri pari päivää Rovaniemellä. Mitä näin? Kaunista, siistiä ja valoisaa (!!! kaamos alkoi juuri!) kaupunkikuvaa, pilkettä silmissä ja avointa hymyä kasvoilla. Mitä kuulin? Tarinoita yrityksistä ja kylistä, ylpeyttä äänessä, hersyvää naurua ja elävää murretta. Mitä koin? Palvelua silmiin katsoen ja kuunnellen, loistavan taidekokoelman ja Karjalaisten laulun konserttisalissa. Tästä kaikesta syntyi elämys, tarina jota olen jo kertonut jokaiselle tapaamalleni ihmiselle ja kerron taatusti vielä kymmenille muille! Pieniä asioita, joista voi syntyä iso tarina verkostojen voimalla. Onnea teidän tarinallenne!

    VastaaPoista