Puolentoista vuoden Matkalle Meripohjolassa lähti suoraan Kalajoelta 100-vuotisjuhlista joukko kirjoittamaan matkailun uutta kertomusta. Se on kertomus vetovoimasta, joka näkyy kauas. Se on kertomus luottamuksesta ja luovuudesta. Se on kertomus menestyksekkäästä yhdessä rakentamisesta. Se saa matkailijat tulemaan, viihtymään ja viipymään.

tiistai 27. marraskuuta 2012

Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto- miten suoriudun haasteesta

Tutkintoa ohjaamassa Mauri Halonen 
Mikä on helpoin tapa tehdä tutkinto? Tätä moni tutkinnon suorittaja miettii oman arkisen työn kiireen keskellä, kun aikaan pitäisi saada tutkinnon perusteiden mukainen suoritus. Tarkoitetaanko helposti tekemisellä sitä, että asioihin ei haluta panostaa? Ei tarkoiteta. Halutaan tehdä asiat mielekkäästi ja selkeän prosessin mukaisesti. Tähän meidän on tutkinnon ohjauksessa panostettava.

Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto muodostuu omaan työhön liittyvän aidon tuotekehityshakkeen tekemisen mukana. Tarkoituksena saada aikaan uusi tuote, palvelu, prosessi tai menetelmä. Tai vaihtoehtoisesti parantaa jo olemassa olevaa. Voiko olla mielekkäämpää tapaa saada aikaan arvostettu tutkinto kuin suunnittelemalla, tekemällä, dokumentoimalla ja arvioimalla omaa normaalia ”arkista” työtä. Ei mitään liikaa, ei mitään turhaa, kuten eräässä laulussa sanotaan. Näin helppoa se on.


Tutkinnon suorittamisessa ja sen etenemisessä ohjaa ja auttaa Markkinointi-instituutin Mauri Halonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti