Puolentoista vuoden Matkalle Meripohjolassa lähti suoraan Kalajoelta 100-vuotisjuhlista joukko kirjoittamaan matkailun uutta kertomusta. Se on kertomus vetovoimasta, joka näkyy kauas. Se on kertomus luottamuksesta ja luovuudesta. Se on kertomus menestyksekkäästä yhdessä rakentamisesta. Se saa matkailijat tulemaan, viihtymään ja viipymään.

torstai 7. helmikuuta 2013

Tuleeko kaikki valo idästä?

 
IV Kohtaaminen - 23.-25.4. 2013
Matkalla Idässä - ohjelma
 
Opintomatka ja palvelutuotekehityksen uusien menetelmien työpajat
 
Matka alkaa Lappeenrannasta 23.4. klo 12.00 
 
12.00 Imatran uskomaton matkailuhistoria ja vielä uskomattomampi tulevaisuustarina
16.00 Saimaa Gardens - Suomen kautta aikojen suurin matkailuinvestointi, uusin eväin
20.00 Slaavilainen illallinen Saimaan kanavan äärellä
 
Keskiviikko 24.4.
 
08.00 Rajan takana - Allegrolla Vainikkalasta Pietariin
Astorian kello viiden tee, Pietari matkailijan silmin
21.00 Takaisin rajan tällä puolen
 
Torstai 25.4.
 
08.30 Raja rajuissa muutoksissa
Lappeenrannan matkailualan toimijoiden kokemuksia
13.00 Matkan eväät pakettiin ja lähtölounas
 
Majoitusta kannattaa kysellä seuraavista paikoista:
- Lauritsalan kartano
- Sokos Hotel Lappee
-Saimaa Gardens
- Imatran kylpylä 
 

 
Matka alkaa Lappeenrannasta, jossa tutustumme mm. Pohjoismaiden suurimpaan matkailuhankkeeseen Saimaa Gardensiin ja kuulemme Mika Tonderin mietteitä palvelutuotteiden kehittämisestä, pietarilaissegmentistä ja Imatran uskomattomasta matkailuhistoriasta sekä tulevaisuudesta.

Keskiviikkona 24.4. teemme päiväretken Allegrolla Pietariin, jossa meitä johdattelee kulttuurimatkailun ja matkailumarkkinoinnin asiantuntija Mirja Borgström.

Retken lopettelemme kuulemalla rajan rajuista muutoksista ja Lappeenrannan matkailualan toimijoiden kokemuksista.

Osallistujien maksettavaksi tulee majoitus, Pietarin retki sekä ruokailut. Slaavilaisen viini-illallisen tarjoaa Tamora hyvityksenä koulutukseen ilmoittautumismaksua vastaan.

Pietarin retken hoidamme keskitetysti Pohjolan Matkan kautta. Hinta riippuu ryhmän koosta, mutta asettunee n. 150 euron tietämille /osallistuja matkoineen ja viisumeineen (junamatkat, viisumi sekä kuljetukset Pietarissa). Junalippujen varausta varten tarvitsisimme sitovan ilmoittautumisen matkaan lähtijöiltä viimeistään 28.3. mennessä osoitteeseen ville.makela@tamora.fi.  Tervetuloa mukaan - myös muut kuin ohjelmassa olevat.
Ilmoittaudu mukaan Villelle. Ohjelmamaksu matkailuvalmennuksen ulkopuolisille ollistujille on 370€ + matkakustannukset .


 
Matkalla oppaina ainakin:
 
YTT Mika Tonder tietää palvelutuotteiden kehittämisestä, matkailusta, elämyksistä, verkkonäkyvyydestä, sähköisestä maailmasta. Ennen kaikkea palvelutuotteiden kehittämisestä ja elämästä rajalla. 

Muotoilija ja palveluelämysten tuottaja Saara Utti muotoilee palvelutuotteita - tai ei sittenkään. Hän muotoilee käyttäjäkokemuksia ja antaa eväät niiden toteuttamiseen. Luonnosta uusia matkailutuotteita, naistenpäivätunnelmaa, sisustuskoppisia, maailmanmestaruuskisoja, silmälasielämyksiä...Hyville käyttäjäkokemuksille hän osaa rakentaa myös verkkonäkvyyden ja medianäkyvyyden. Idea on ainutlaatuinen - tuotteistetaan käyttäjäkokemukset, joiden annetaan virrata sähköisessä ja fyysiessä maaimassa.

Design, kulttuuri ja tapahtuma-asiantuntija Mirja Borgström on rakentanut kansaivälisen luokan BalettiGaalan, johtanut Imatran kulttuurikeskusta ja Mikkelin Mikaelia, saanut Imatran kosken valasitumaan, laittanut junat kulkemaan rajan yli, huolehtii Jukka Rintalan markkinoinnista ja verkostoista, johtanut Imatra Big Band festivaalia ... ja tuotteistaa tosissaan Saaran kanssa käyttäkäkokemuksia koko eteläisessä Suomessa.


Lisäksi voit kirjoittaa kommentteihin, mitä toivot ohjelmalta!
 
  
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti